آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی در برابر تب برفکی طی امسال پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اعلام شد مژده کانون پرورش فکری نوجوانان هم‌زمان با آغاز تابستان: عضویت رایگان در مراکز فرهنگی کانون تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ بنا‌های گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه در چه وضعیتی هستند؟ قلعه تاریخی الموت در مسیر ثبت جهانی عدم برقراری مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی برای برخی از کارگران مشاغل سخت و زیان آور خدمت‌رسانی ۱۸ هزار واحد اقامتی در روز‌های جنگ برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز زمان برگزاری دومین نوبت کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام مترو تهران اتباع دست‌فروش را اخراج می‌کند ممنوعیت برگزاری هر گونه تور در لرستان تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ عامل اصلی سرطان ریه در ایران را بشناسید بیش از ۹۰ درصد آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع کشور مربوط به زاگرس است خرس قهوه‌ای زخمی دنا تلف شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ذبح دام فقط در مراکز مجاز ممکن است مرحله دوم وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه

  • کد خبر: ۳۴۲۵۷۸
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: ماندگاری هوای گرم تا پنجشنبه ادامه دارد به طوری که دمای روزانه در نواحی گرمسیر به بیش از ۴۳ درجه خواهد رسید.

علی الهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: با توجه به بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز تا شنبه هفته آینده پدیده غالب جوی در استان افزایش سرعت وزش باد است که گاهی شدید توأم با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و با احتمال بروز خسارت پیش‌بینی می‌شود. در نواحی بادخیز، وقوع طوفان گردوخاک دور از انتظار نیست.

وی افزود: ماندگاری هوای گرم تا پنجشنبه ادامه دارد به طوری که دمای روزانه در نواحی گرمسیر به بیش از ۴۳ درجه خواهد رسید که در این خصوص، هشدار سطح زرد در تاریخ ۸ تیرماه صادر شده است.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی درنهایت اعلام کرد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۲۱ و ۳۹ درجه سانتی‌گراد بوده است و امروز در خنک‌ترین ساعات به ۲۲ درجه و در گرم‌ترین ساعات به ۳۷ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، فریمان با دمای ۱۵ درجه و داورزن با دمای ۴۳ درجه، به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->